Senergy Coöperatie is in 2018 opgericht door Joost Rienks en Arjan Broers. Daarvoor waren zij beide al geruime tijd werkzaam als zelfstandig professional in de energie en installatie branche. Met de gezamenlijke kennis en ervaring is het dienstenpakket sterker en de bedrijfsnaam groter geworden. Echter met een bedrijfsfilosofie die gelijk is gebleven. Namelijk, advies dat gericht is op een beter gebouw…met minder energie!

Senergy bestaat uit een team van meerdere experts met veel energie- en installatietechnische kennis. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen voorkeurleveranciers, vaste partners of contracten met derden. Dit betekent voor u dat u altijd eerlijk advies krijgt, op maat gemaakt en uitgaande van praktisch haalbare energiebesparingen. Wij hebben diverse opdrachtgevers ondersteund om hun gebouw te verbeteren, verduurzamen en bezuinigen, hiermee hebben wij een ruime portfolio opgebouwd van projecten in verschillende sectoren.

Arjan Broers

Adviseur energie & installaties

Arjan is medeoprichter van Senergy en heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering voor klimaatinstallaties en energieprestatie.

Dion Nieuwenhuize

Adviseur energie & duurzaamheid

Dion wil door zijn passie voor duurzaamheid anderen inspireren om ook hun steentje bij te dragen aan een gezondere en schonere wereld.

Ingrid van der Stroom

Adviseur CO2-Prestatieladder

Ingrid heeft ruime ervaring in het opzetten en de implementatie van kwaliteits- en/of milieumanagementsystemen.

Joost Rienks

Adviseur energie & verlichting

Joost is medeoprichter van Senergy en heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering voor klimaatinstallaties en verlichting.

Maaike Wolfs

Adviseur energie & verduurzaam trajecten

Maaike is een actieve en creatieve bouwkundige met de specialisatie duurzaamheid.

Menno Koenst

Adviseur energiebesparing

Menno is veelzijdig, creatief en klantvriendelijk. Zijn motto is: “Bespaar energie, maar niet te zuinig!”

Willem van Kastel

Technisch adviseur vastgoed

Willem is gecertificeerd integraal adviseur vastgoed en EPA-U adviseur.