Optimalisering klimaatinstallaties

Veel klimaatinstallaties werken niet optimaal. Dit wordt vaak niet gesignaleerd met als consequentie dat er teveel betaald wordt voor gas- en elektriciteitsverbruik. Dit kan anders! Senergy kan u, middels een analyse, begeleiden bij het besparen op dit verbruik. Dit kan oplopen tot wel 30%! Het doel is om de terugverdientijd te beperken tot maximaal 1 jaar.

De klimaatinstallaties kunnen, doordat zij soms lange tijd geleden (met destijds bepaalde uitgangspunten) in bedrijf gesteld zijn, inefficiënt zijn of ze werken helemaal niet meer.

Voorbeelden hiervan zijn: verkeerd ingestelde kloktijden, niet ingevoerde vakantieperioden, slecht of niet ingeregelde installaties (lucht, water en meet- en regeltechniek), verkeerd ingestelde setpunten en defecten.

Senergy geeft u een onafhankelijk advies en beoordeelt of het energieverbruik van uw klimaatinstallatie teruggebracht kan worden en op welke manier u meer uit uw installatie kunt halen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden van onze dienstverlening, kijk verder op deze pagina, kijk bij onze Projecten of op de pagina Wie wij zijn.