Verduurzamen én kosten besparen

Verduurzamen, voldoen aan de wettelijke verplichtingen en daarbij ook nog eens kosten besparen? De EnergieScan is er voor ondernemers en organisaties die graag hun duurzaamheidsambities in kaart willen brengen, maar daarbij niet zitten te wachten op gedoe. Senergy helpt op een simpele, heldere en overzichtelijke manier.

Een gesprek en schouwing op locatie door een Senergy-expert vormt de basis van de EnergieScan. Indien beschikbaar, analyseren we daarnaast uw verbruiksdata.

Met de eindrapportage krijgt u een glashelder beeld, van de mogelijkheden voor uw organisatie om te besparen. Ook na de scan kunnen wij u als energie-regisseur ondersteunen met bijvoorbeeld het begeleiden van de subsidieaanvraag. het opvragen en beoordelen van offertes, of een oplevercontrole.

SVM-Subsidie

Voor kleinverbruikers geldt sinds 1 oktober 2021 een subsidieregeling die 80% van de kosten voor de EnergieScan vergoedt. Ook het begeleidingstraject bij de uitvoeringen van de maatregelen wordt gesubsidieerd. De belangrijkste voorwaarden zijn:

  1. Het jaarverbruik voor elektriciteit is lager dan 50.000 kWh én het gasverbruik is lager dan 25.000 m3.
  2. Er is tenminste één geadviseerde maatregel uitgevoerd.

Onze rapportage voldoet aan de eisen die RVO stelt om voor SVM-subsidie in aanmerking te komen.

Voor meer informatie over de Senergy-energiescan of een offerte, neem contact op.