VACATURE: EPA-U ADVISEUR (ZZP-ER)

EPA-U ADVISEUR (ZZP-ER/ AANKOMEND ZZP’ER)

Senergy staat voor onafhankelijk advies op het gebied van verduurzaming van gebouwen en bedrijfsvoering. Onze adviseurs helpen bedrijven, instellingen en overheden met energiebesparing en doelstellingen binnen de energietransitie. Daarbij wordt integraal naar technieken gekeken en is aandacht voor gezonde en comfortabele gebouwen.

Als jij met jouw enthousiasme en kennis de verantwoordelijkheid op je wilt nemen om samen met je nieuwe collega’s aan leuke, innoverende projecten te werken, ben je bij ons aan het juiste adres.

DE ADVISEUR

Als adviseur help je onze opdrachtgevers met een op maat gemaakt, onafhankelijk en eerlijk advies. De klantwens staat centraal, en de voorgestelde maatregelen zijn doelgericht, bewezen en praktisch uitvoerbaar. Je gaat werken binnen een team van professionals met verschillende achtergronden en expertises. Daarnaast beschik je over de volgende opleidingen, ervaring en eigenschappen:

· Afgeronde HBO-opleiding richting Bouwkunde, Installatietechniek of

vergelijkbaar

· Enige relevante werkervaring

· EPA-U diploma is een pré (of de bereidheid dit te gaan halen)

· Proactieve houding

· Representatief

· Klantgerichte en goede communicatieve vaardigheden

· Gemotiveerd en flexibel

· Ambitieus.

 

Zet jouw volgende stap bij Senergy

Senergy is gevestigd in Breda. Je kunt je werkzaamheden vanaf ons kantoor uitvoeren, maar je bent natuurlijk ook vrij om je werkzaamheden vanuit huis of op een andere locatie uit te voeren. Het aantal uren is in overleg, omdat jij ook jouw eigen bedrijf runt of op gaat zetten.

Je hebt eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zelf projecten op te pakken. Er is een gezonde balans tussen humor en werk in het team. Wij hechten veel waarde aan collegialiteit en organiseren regelmatig teamuitjes. Zo voel je je als ZZP-er toch net wat meer betrokken en gewaardeerd, maar zonder je eigen gezicht te verliezen.

Dit bieden wij jou:

· Zelfstandig opdrachten uitvoeren

· Acteren binnen een netwerk van ervaren adviseurs

· Interessante en uitdagende projecten en opdrachtgevers

· Partners om grotere projecten mee aan te kunnen nemen

· Werkplek op kantoor in Breda

· Je eigen bijdrage aan verduurzaming in Nederland

· Beginnende ZZP-ers kunnen ervaring opdoen.

Voor meer informatie neem contact met ons op of bel naar 076-302 00 22