Nieuwe startdata opleiding energiecoördinator TVVL

Het gebruik van energie is hard aan het veranderen. De overheid gaat strenger handhaven op het gebied van energie. De eerste gebouwen die verkocht zijn zonder energielabel hebben een boete ontvangen van duizenden euro’s! Verder moeten gebouwen per 2023 minimaal een C-label hebben. De industrie blijft ook niet gespaard, Minister Wiebes laat ze per brief weten dat ze per 2022 moeten stoppen met het gebruik van gas uit Groningen!

Heeft u praktische kennis nodig om hier een rol in te spelen als gebruiker, adviseur of als installateur deze energieverplichtingen te kunnen uitvoeren? Dan is de TVVL opleiding Energiecoördinator zeker iets voor u!

Adviseurs van Senergy Energieadvies dragen bij aan deze cursus. Onze onderwerpen zijn onder andere ‘energiebeheer’, ‘energiebesparing en installaties’, ‘verlichting’ en ‘duurzame technieken’. In onze lessen gaan wij uitgebreid in op de theorie en praktijk. Middels praktische cases laten wij u zien hoe de theorie toegepast wordt.

De volgende cursussen starten op 25 november 2020 en 10 maart 2021. Voor meer informatie en aanmelden, zie de website van TVVL.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord